Tervetuloa Verme² -aloitusseminaariin!

Share

Verme² -aloitusseminaari järjestetään yhteistyössä Lapin, Oulun ja Tampereen yliopistojen kanssa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki uudet, mutta myös jo aiemmin kouluttautuneet Verme-mentorit! Aloitusseminaari järjestetään torstaina 22.3.2018 klo. 13-16 Tampereen yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnan tilassa EDU´s Café osoitteessa: Åkerlundinkatu 5, 3. krs. 33014 Tampere.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia Tea Seppälälle Tea.S.Seppala@uta.fi maanantaihin 12.03.2018 mennessä.

Aloitusseminaarissa kuullaan mm. verkkovälitteisiä asiantuntijaluentoja, joihin on mahdollista osallistua myös etänä. Verkko-osuuksilla klo. 13-14 kuullaan Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnan yliopistonlehtori Katri Jokikokon ”Opettajan interkulttuurinen kompetenssi” ja Tampereen yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnan yliopistonlehtorin Päivi Kupilan ”Työelämää aloittavan tuntoja varhaiskasvatuksessa” luennot, joiden jälkeen klo 14-16 toimintaa jatketaan paikallisesti ryhmätyöskentelynä. Verkkoalustana käytetään Adobe Connectia ja verkkoluentoja pääsee kuuntelemaan tämän linkin kautta: https://connect.funet.fi/verme/. Asiantuntijaluennot nauhoitetaan, joten tallenteisiin voi tutustua myös myöhemmin Verme² -nettisivuilla (http://www.verme.fi).

Tervetuloa oppimaan ja jakamaan kokemuksia arvostavassa seurassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *