Kesän kynnyksellä – syksyn 2020 Mojop-ohjelmista

Poikkeuskevät on vaihtumassa poikkeuskesäksi. Aurinkoista ja kaunista kaikesta huolimatta!

Maaliskuun puolivälistä lähtien Mojop-kevätlukukautta on toteutettu koronaepidemian sanelemien poikkeusjärjestelyjen puitteissa – lukukausi saadaan päätökseen viimeistenkin verkkokurssien osalta juhannuksen alla. Mojop-koulutusten toteutuksen osalta kehitämme “uutta normaalia” ja  ajatukset on jo suunnattu tulevaan syksyyn.

Ensi syksynä pyrimme toteuttamaan Mojop-pakolliset 10 op-ohjelman mahdollisimman “normaalisti” – toki koronatilanteen vaatimukset huomioiden. Ohjelma ja ennakkoilmoittautuminen ovat jo meneillään. Ennakkoilmoittautumissovelluksena käytämme nyt Formsia – ilmoitathan, jos käytössä ilmenee jotain erityistä – edelleen jokaiselle pitäisi tulla ilmoittautumisesta sähköpostiin varmennusviesti.

Johtamisopintoja laajentavan kokonaisuuden Mojop+20op alustava  ohjelma ja ilmoittauminen  syksylle 2020 on myös julkaistu! Tehtävät on rakennettu pääosin verkko-opiskeluperustaisiksi, mutta tarvittaessa järjestetään aiheesta riippuen myös kontakti- tai etäopetussessoita (esim. aloitus- (intro + ohjeistus) tai päätösistunto (esim. palaute, yhteenveto). Osa verkkokursseista toteutetaan yhteistyössä valtakunnallisen EJOP+20op-pilotin kanssa.

Myös Mojop+20op-ohjelman  soveltavien kirjatenttien osalta ensi syksyn ohjelma on myös julkaistu!

Ilmoittaudu mukaan ensi syksyn Mojpop-koulutuksiin!  Tsempit vielä meneillään oleviin viimeisiin rutistuksiin 🙂