Mojop-hybridisyksy – puolessa välissä mennään!

Syksy 2020 on poikkeuksellinen monella tapaa  toki pandemiasta johtuen, mutta muutenkin!

Syyskuun alussa Mojop-tiimi on saanut kaivatun vahvistuksen:  Yliopisto-opettaja (oa) Meri Linna. Meri työskentelee syyskaudella pääosin EJOP-koulutuspilotissa ja on mukana pakollisten webinaareissa.

Kaikki Mojop-pakollisten kuusi moduulia järjestetään hybridimoduuleina – webinaarien ja verkkokurssien erilaisina yhdistelminä.

Olemme tässä kohtaa lokakuun lopulla puolessa välissä Mojop10op-koulutusohjelmaa: kolme hybridimoduulia on toteutettu ja kolme vielä jäljellä. Mojop1-hybridimoduuli oli meille koulutuksen järjestäjille tavallaan pilottiversio. Kiitos ko.moduuliin osallistujille palautteista! Olemme petranneet hybriditoteutusta Mojop6- ja Mojop3-moduulien osalta.

Saimme 21.10.20 tiedon yliopiston taholta, että koko ensi kevätlukukausi 2021 jatkuu pandemiasta johtuen nykyisellä moodilla eli kaikki isojen ryhmien luento-opetus etänä.
Näin ollen Mojop-pakollisten opetus järjestetään myös ensi keväänä hybridiopetuksena.
Kevään 2021 Mojop-pakollisten ohjelman kalenterointi pystyttiin käynnistämään tämän tiedon  myötä. Sitä mukaa kun saamme kouluttajaverkostostamme vastauksia ehdotettuihin
ajankohtiin, päivitämme tiedot seuravalle sivulle https://sites.uta.fi/mojop/kevat-2021/  . Seuraa ilmoittelua ja merkitse päivämäärät kalenteriisi.

TAU:n erikoistujien osalta ilmoittautuminen kevään Mojoppeihin rakennetaan SISU-järjestelmän kautta ja muiden yliopistojen erikoistujille organisoimme ilmoittautumisen muulla tavoin. Informoimme
tästä tarkemmin marraskuun mittaan heti kun saamme kevään ohjelman valmiiksi.

Kevään 2021 Mojop20op-ohjelmaa ryhdymme suunnittelemaan  marraskuussa – ilmoittelemme tästäkin tarkemmin mahdollisimman pian!

Mojop-toimisto on suljettu lokakuun viimeisen viikon 26.-30.10.20 – tuolloin  toimiston väki lataa akkujaan.

Kaamosta kohti mennään koronan merkeissä – pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!
Voimia ja terveyttä joakiseen savuun!

Mojop-tiimin puolesta terveisin Heli