Mojop-kevät 2019

Share

Hei!

Helmikuuta jo lähes mennään ja uuden yliopisto-organisaation toiminta on hyvässä vauhdissa. Yksi merkitsevä muutos on hyvä muistaa: Sähköpostiyhteystietomme ovat nyt muotoa etunimi.sukunimi@tuni.fi .

Mojop-pakollisten (10 op) ensimmäinen moduuli – organisaation toimintaympäristö & johtaminen – on jo takanapäin. Seuraava koulutusmoduuli toteutuu Hämeenlinnassa 13.2.19 ja aiheena on henkilöstöjohtaminen.

Mojop +20 op-kokonaisuus on myös jo käynnistynyt organisaation talous-tehtävän merkeissä tammikuun puolivälistä lähtien. Kevään kirjatenteistä ensimmäinen  on tänään (31.1.)  ja seuraavan kahden tentin kirjallisuus sekä ilmoittautuminen on nyt avattu.

Helmikuusta alkaen käynnistyy pilottitehtävä uudesta aiheesta Monikulttuurisuus terveydenhuollossa ( 2op + 2 op). Aihe tehtävään ja asiantuntemusta toteutuksen  yhteistyössä rakentamiseen  on tullut teiltä erikoistujilta. Tehtävä rakentuu kahdesta erillisestä osiosta 1) asiakastyö (2op) ja 2) työyhteisö(2 op), joista voi suorittaa vain toisen tai molemmat. Toteutuksessa verkkomateriaalin osalta on yhteistyössä mukana THL.
Tehtävään ilmoittautumisaikaa on jatkettu 8.2.1aamuun saakka ja tehtävän tekeminen käynnistyy 11.2.19 alkaen Moodlessa. Kumpaankin osioon liittyy verkkotyöskentelyä Moodlessa sekä osion päätteeksi lähiopetuksena iltapäiväseminaari. Kysy tarvittaessa tarkempia tietoja (heli.parviainen @tuni.fi) – tervetuloa mukaan!

Päivät pitenevät pitkin harppauksin – valon määrä lisääntyy!
Aurinkoista keskitalven jatkoa!

TAU:n Mojop-tiimin puolesta

Heli