MOJOP KEVÄT 2020 – kontaktiopetus peruutettu

Tampereen yliopiston ja THL:n ohjeistuksen mukaisesti äärimmäisen poikkeuksellisesta koronavirustilanteesta johtuen peruutamme kevään loput kolme Mojop-pakollisten johtamiskoulutusten moduulia.

Ymmärrämme tämän tuottavan ylimääräistä vaivaa mm. koulutusvapaiden uudelleen järjestelyjen osalta. Haluamme kuitenkin näin omalta osaltamme mahdollistaa terveydenhuollon ammattilaisten resurssien käytön kohdistumaan tärkeään perustyöhönsä.

Peruutus koskee seuraavia moduuleita

Mojop 4. Talouden ohjaus ja toiminnan arviointi terveydenhuollossa 2.4.20 Seinäjoki

Mojop 2. Henkilöstön voimavarojen johtaminen 28.4.20 Tampere

Mojop 5. Terveydenhuollon ja johtamisen juridiikkaa 20.5.20 Tampere

Nämä moduulit tullaan jälleen järjestämään syksyllä 2020. Syksyn opetusohjelma on lähes kokonaisuudessaan valmis ja tiedotamme siitä kevään kuluessa.

Mikäli perutettujen moduulien puuttuvaksi jäävät suoritukset uhkaavat siirtää valmistumistasi kevään tai alkukesän aikana, järjestämme sinulle mahdollisuuden suorittaa ko. moduuli ns. korvaavana tehtävänä. Tällaisessa tilanteessa ota yhteyttä heli.parvainen @tuni.fi tai sari.orhanen @tuni.fi.

Voimia ja jaksamista työhönne tämän ennenkokemattoman poikkeustilanteen ratkomiseksi!