Mojop-koulutusten järjestäminen koronaepidemia huomioiden

Koronatilanteen vuoksi olemme uudistaneet loppukevään 2020 aikana Mojop-koulutuksiamme verkko-opiskeluksi. Ensisijaisesti olemme mahdollistaneet valmistuvien erikoistujien Mojop-suoritukset. Voimme hyvillä mielin todeta, että tässä on onnistuttu haastavasta tilanteesta huolimatta uudella tavalla opiskellen! Näin myös johtamisopintoja laajentavan Mojop+20op-opintojen osalta.

Poikkeustilanteen edelleen jatkuessa valmistaudumme syksyn Mojop-koulutusten toteutukseen tarvittaessa etänä tai hybriditoteutuksina – etä- ja lähiopetuksen yhdistelmänä.

Yliopisto seuraa tarkasti koronaepidemian tilannetta. Toimimme päivittyvän ohjeistuksen mukaisesti ja mukautamme tarvittaessa koulutusjärjestelyitä. Epidemiatilanteen muuttuessa toimitamme tarkempia tietoja kunkin moduulin järjestelyistä moduulikohtaisesti ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse sekä tiedotamme Mojop-www-sivujen ajankohtaisissa uutisissa.

Ilmoittautuminen ensi syksyn 2020 Mojop-koulutuksiin
on jo käynnissä! Tervetuloa mukaan!

Kysy tarvittaessa lisätietoja: heli.parviainen @tuni.fi tai sari.orhanen @tuni.fi

Lisätietoa: Tampereen korkeakoulut: Ajankohtaista koronaviruksesta