Mojop-lukuvuosi 2019-2020 käynnistyy NYT!

Mojop-lukuvuosi 2019-20 starttaa 10.9.19 Kaupin kampuksella järjestettävän (Mojop1) organisaatioiden toiminnan ja johtamisen moduulilla.

Käynnistyvän lukuvuoden myötä Mojop-koulutuksen toteutuksessa otetaan käyttöön uuden yliopistomme “tuni-Moodle”.
Aiemmassa  “uta-Moodlessa” olevat Mojop-Moodlet eivät ole enää koulutuskäytössä – ne suljetaan kokonaan tämän vuoden lopussa.

Mojop-pakollisten (10 op) ohjelmia päivitetään ja julkaistaan toteutusjärjestyksessä. Syksyn aikataulut ja ennakkoilmoittautuminen on julkaistu jo keväällä.

TAU:n erikoistujille suunnatun laajemman Mojop+20op-kokonaisuuden ohjelma etenee aiempaan malliin. Sekä ohjattujen oppimistehtävien että soveltavien kirjatenttien osalta
ohjelmia on aivan äskettäin päivitetty ja täsmennetty.

Kaksivuotinen valtakunnallinen EJOP+20op-pilotti on myös käynnistymässä opetusohjelmansa osalta syyskuun viimeisellä viikolla. Pilotointia on tekemässä hakemusten perusteella valittu
valtakunnallinen 25 osallistujan pilottiryhmä. Kerromme vähintään puolivuosittain pilotin kuulumisia.

Mukavaa ja mielenkiintoista uutta lukuvuotta! Tervetuloa mukaan Mojop-koulutuksiin!

TAU:n Mojop-tiimin puolesta,
Heli