Mojop-syksy 2020 – opetus hybridi-toteutuksina

Kesällä lupaavalta vaikuttanut koronaepidemian tilanne näyttää syksyä kohden  kiihtyvän toiseen aaltoon. Tampereen yliopisto jatkaa vähintään ensimmäisen opetusperiodin  (1.8.-18.10.2020) ajan luento-opetuksen järjestämistä etänä tai muilla tavoin järjestäen. Syyskuun alussa tulemme saamaan yliopistolta päivitetyt ohjeet.

Seuraavassa tiedoksenne TAU:n tiedote koronaviruksesta:

“Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu seuraavat koronavirustilannetta ja viranomaisten päätöksiä ja linjaavat tarvittavia toimia yhdessä.

Opetus jatkuu pääsääntöisesti etäopiskeluna hallituksen suosituksen mukaisesti. Syyslukukauden 1. opetusperiodilla  siirrytään pääsääntöisesti malliin, jossa vain välttämätön opetus kuten laboratoriojaksot ja pienryhmäopetus sekä opiskelijoiden tukitoimet toteutetaan fyysisesti kampuksilla.
Luento-opetus toteutetaan pääasiassa etämuodossa”. Lue lisää

Ajankohtaista koronaviruksesta info löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta https://www.tuni.fi/fi/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta

Mojop-koulutuksen syksyn 2020 moduulien järjestämisen osalta koronaepidemian huomioiminen tarkoittaa seuraavaa.

Järjestämme kaikki moduulit ns. hybridi-toteutuksena eli erilaisina etä- ja verkko-opetuksen yhdistelminä. Etätoteutuksessa käytämme Zoomia ja verkko-opinnoissa Moodlea sekä muita verkkotyöskentelyyn soveltuvia ”työkaluja”.

Tiedotamme tarkemmin etäopetusjärjestelyistä Mojop-moduuleihin ilmoittautuneille sitä mukaa kun syksyn Mojop-opetusohjelma suunnitellusti etenee.

Syksyn 2020 Mojop-aikataulu

1. Organisaation toiminnan ja johtamisen lähtökohtia 9.9.2020
  2. Henkilöstön voimavarojen johtaminen 9.12.2020
  3. Johtamisen vuorovaikutus ja organisaatioviestintä 20.10.2020
  4. Talouden ohjaus ja toiminnan arviointi th:ssa – 4.11.2020
  5. Terveydenhuollon ja johtamisen juridiikka – 24.11.2020
  6. Sosiaali- ja terveyspolitiikka 1.10.2020

Ilmoittautuminen moduuleihin jatkuu normaalisti.

Tarvittaessa lisätietoja heli.parviainen @tuni.fi

Poikkeusoloista huolimatta toivotamme teille jokaiselle hyvää alkavaa lukuvuotta 2020-2021 🙂

TAUn Mojop-tiimin puolesta terveisin

Heli