Syksy 2019 – Mojop 10 op ja +20op – ohjelmat & aikataulut

Haaveet kesästä ja lomakaudesta alkavat pian käymään toteen! Kuitenkin vielä muutama ajankohtainen asia ensi syksyn Mojop-koulutuksiin liittyen.

Erikoistumisopintoihin kuuluvat Mojop 10 op-moduulien aikataulu ja ilmoittautuminen – tarkemmat ohjelmat aloitamme julkaisemaan
elokuun lopulla opetsuohjelman aikajärjestyksessä.

Edellisen lisäksi TAU:n erikoistujien on mahdollista  suorittaa  omatoimisesti ja ohjatusti opiskellen laajempi +20 op johtamiskoulutuksen kokonaisuus.

Kesän aikana Mojop-Moodle päivitetään uuteen Tuni-Moodle-versioon. Nykyinen Mojop-Moodle suljetaan 2019 vuoden lopussa. Mikäli jollakin Mojop-kursseista on on aineistoa, jota
tarvitset, ole hyvä ja tee tallennukset hyvissä ajoin. Tuni-Moodlesta toimitamme tarkempaa tietoa  elokuussa lomien jälkeen.

Kysy tarvittaessa lisätietoja heli.parviainen @tuni.fi.

Mojop-toimisto on suljettu kesän aikana seuraavasti:

• 17.-19.6.19 EHMAn konfferenssi
  • 20.-28.6. ja 22.7.-9.8.19 Heli lomalla

Jatketaan Mojop-“harjoituksia” jälleen syyskuun alusta lähtien!

Aurinkoista, lämminta ja rentouttavaa kesää koko Mojop-tiimin puolesta!

terveisin Heli