TAU | Intra 13.3.20 klo 15.17 | TIEDOTE KORONAvirustilanteen vaikutus kevään 2020 opetukseen

Tärkeää tietoa Tampereen yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille INTRA https://intra.tuni.fi/content/news/13093
Siirrymme yliopistolla etäopetukseen 16.3., liikuntatoiminta keskeytetään 14.3.
Linjaukset ja ohjeet 13.3.20:

• Kaikki yliopiston opetus (tiedekunnat, kielikeskus, avoin yliopisto) siirtyy etäopetukseen maanantaista 16.3. alkaen. Yksiköt tiedottavat opetuksen järjestämistavoista ja mahdollisista poikkeuksista mm. laboratorio-opetuksen ja kliinisen harjoittelun osalta henkilöstöään ja opiskelijoitaan erikseen.
  • Kaikki toimielimet kokoustavat etänä.
  • Lähtökohtaisesti vältämme fyysisiä lähikontakteja ja toimimme etänä. Emme siirrä toimintaamme muualle. Väitöstilaisuuksien osalta linjataan myöhemmin erikseen.
  • Liikuntatoiminta keskeytetään huomisesta la 14.3. lähtien toistaiseksi. Neljä liikuntakeskusta (Atalpa, Tamppi-areena, TAMK keskus sekä Bommari) suljetaan 14.3. lähtien.

Koronatilanteesta tiedotetaan korkeakouluyhteisölle jatkuvasti päivittyvällä uutisella intran etusivulla, sekä toistaiseksi myös arkipäivisin sähköpostitse. Sähköpostit lähetetään kohderyhmästä riippuen osoitteista tuni.koronainfo@tuni.fi (koko yhteisö), tau.koronainfo@tuni.fi (yliopistoyhteisö) ja tamk.koronainfo@tuni.fi (TAMK-yhteisö). Näistä osoitteista tuleviin viesteihin ei voi vastata. Lisäksi koronavirustilanteesta tiedotetaan ulkoisilla verkkosivuilla. Pääasiallinen viestintäkanava on kuitenkin intranet.

Koronatilannetta koskevat kysymykset: korona@tuni.fi