Uusi uljas vuosi 2020! Yksi kurssi lisää kevään Mojop+20op-ohjelmaan!

“Oikea” talvi antaa vaan edelleen odottaa itseään – pakostakin sitä ajattelee “No onkos tullut kesä”…
Näistä ilmastollisista ihmetyksistä huolimatta Mojop-kevätlukukausi 2020 on jo pyörähtämässä tuttuun vauhtiinsa.

Ns. pakollisten ohjelman käynnistää  Mojop 1. Organisaation johtamisen -moduuli 22.1.20. Muiden moduulien ohjelmat
julkaisemme aikajärjestyksessä sitä mukaa kun saamme kouluttajien vahvistukset mahdollisista tarvittavista sisältöjen päivityksistä.

Lopuksi vielä hyviä uutisia Mojop+20op-opinnoista kiinnostuneille: Kevään 2020 ohjelma täydentyy! Saimme hetki sitten vahvistuksen siitä,
että voimme tarjota vielä Organisaation talous (2op)-verkkotehtävän, joka toteutetaan 10.2.-15.4.20. Ilmoittautuminen on hetki sitten avattu!
Joulun allahan julkaistiin muutoin  Mojop+20op-ohjelma (verkkotehtävät, kirjatentit jne.).

Kysy tarvittaessa lisää – heli.parviainen @tuni.fi.

Tervetuloa Mojop-koulutuksiin!

TAU:n Mojop-tiimin puolesta hyvää uuden vuosikymmenen avaavaa vuotta 2020!

terveisin Heli