Class Notebook: Materiaalin siirtäminen opettajalta kurssiryhmän nähtäväksi

OneNoten Class Notebookissa on kätevä ylläpitää kurssialustaa. Class Notebookin ominaisuuksiin kuuluu mm. se, että voit suunnitella kurssia ja säilyttää materiaalia yksityisesti “Vain opettajalle” -osan avulla. Kun sitten haluat siirtää jotakin materiaalia opiskelijoiden nähtäville, ei sinun tarvitse alkaa kopioida erikseen kaikkea – onhan tähän ihan oma työkalunsakin.

Klikkaa ensin hiiren kakkospainikkeella sitä osaa, jonka haluat siirtää opiskelijoiden nähtäville. Voit valita joko siirtämisen tai kopioimisen (Move or Copy). Työpöytäsovelluksessa on saatavissa myös yhdistämisvaihtoehto (Merge).

Lopuksi valitse listalta kohde, mihin haluat materiaalisi siirtää.

Sovellus saattaa kysyä sinulta muutaman lisäkysymyksen esim. liittyen siihen, haluatko säilyttää materiaalit myös “Vain opettajalle” -osiossa säilössä.