Deadline meni jo? – Class Notebookin yhteistyötilan lukitseminen

Tulviiko ryhmätöitä usein vielä viimeistenkin takarajojen jälkeen palautukseen? O365:n Class Notebookissa voit lukita yhteistyötilan halutessasi yhdellä napin painalluksella. Tämä mahdollisuus vähentää opettajalle tulevaa hajanaista palautusryöppyä, toisaalta antaa opiskelijoille painetta toimia aikataulun mukaan (mikä on tärkeä taito työelämässäkin). Toki yhteistyötilan lukitsemisen voi tehdä muistakin syistä, kuten projektin loppumisesta johtuen.

 

Lukittuasi yhteistyötilan opiskelijat voivat edelleen nähdä materiaalit sivulla, mutta he eivät pääse muokkaamaan niitä.

 

 

Yhteistyötilan pääset lukitsemaan O365:n vohvelivalikosta > Class Notebook > Muistikirjojen hallinta > Lukitse yhteistyötila.

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *