Kaikki muistiinpanosi järjestettyinä ja aina mukana: OneNote!

Hermostuttaako paperilapputulva? Etkö meinaa löytää tietokoneesi uumenista viime kokouksen muistiota? Jäikö tärkeä muistiinpanolistasi kotiin? O365:n OneNote auttaa näihin pulmiin. Se toimii kaikkien muiden käyttömahdollisuuksiensa ohella hyvin myös aina mukana kulkevana muistikirjana, jolla organisoit ajatuksesi ja tarpeelliset tiedostot. Oman käyttösi lisäksi voit toki välittää OneNote-tiedostosi myös muille, mikä onkin kätevää, jos OneNotea käytetään pohjana esim. yhteisesti jaettavalle kokouspöytäkirjalle.

 

 

 

 

 

OneNote luo sinulle automaattisesti yhden oman muistikirjan. Uusia muistikirjoja pääset luomaan “+Uusi”-painikkeesta.

 

 

 

 

 

Muistikirjojen sisällä voit luoda lisää osia (sijoittuvat “Pikamuistiinpanot”-tekstin kanssa samaan sarakkeeseen) ja niiden alaisuuteen sivuja (sijoittuvat oikeaan sarakkeeseen, jossa itselläni esimerkkinä kokousmuistiinpanoja).

OneNote tarjoaa laajat mahdollisuudet muunkin kuin tekstin lisäämiseen. Muistioihin on helppo mm. piirtää, lisätä taulukoita tai jopa tiedostoja, kuten minä tein esimerkissäni.

Muista O365-palveluista tutulla “Jaa”-painikkeella sivun oikeassa yläkulmassa voit jakaa muistiinpanosi halutessasi muille. Valita voit senkin, voivatko muut muokata muistiinpanoja vai ainoastaan lukea niitä.

 

 

 

Ei enää kotiin tai työpöydälle unohtuneita lippulappusia tai sekaista tiedostovyöryä! Aina mukana kulkevan muistikirjan avulla kaappaat myös kuningasideasi heti talteen, kun ne syntyvät.

OneNote toimii myös työpöytäsovelluksena. Etenkin tälle versiolle tarkoitettuja vinkkejä löydät aiemmasta Vinkkipankin postauksesta täältä.

 

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *