Kehitä O365-osaamistasi Microsoftin verkkokursseilla

Takkuaako Teams-osaaminen, sapettaako Skype? Oikuttelun tuntua OneDriven kanssa? Microsoftin koulutussivuilla (klik!) hiot Office 365 -taitosi kuntoon. Verkkokurssien kesto ja teema vaihtelevat. Voit käydä vaikkapa jonkin sovelluksen peruskurssin tai osallistua teemakurssille, jossa tarkastellaan tietyn aiheen opettamista O365-sovellusten avulla. O365-sovelluksia käytetään opetuksessa etenevissä määrin, minkä vuoksi jo hallittujenkin sovellusten osaaminen on hyvä tuoda tähän päivään.

Verkkokurssien sisältöjä havainnollistetaan erilaisten videoiden ja osallistavien tehtävien kautta. Kurssien viitekesto liikkuu n. 1–3 tunnin välillä. Suoritusaika riippuu tietysti myös omasta tahdistasi. Monissa kursseissa on lopussa pieni kysely kurssin asioista. Näitä kurssitestejä suorittamalla tai muuten yhteisössä toimimalla voit kerätä Microsoftin osaamismerkkejä ja sertifikaatteja, joita voit hyödyntää esim. CV:ssäsi.

Microsoftin koulutussivuilta löytyy verkkokurssien lisäksi jonkin verran muita vinkkejä opetukseen sekä valmiita luentomateriaaleja. Myös globaalikin verkostoituminen onnistuu.

Otteita kurssitarjonnasta

Otteita osaamismerkeistä

Liittyä ja kirjautua voi Office 365 -tunnuksilla sivun oikeasta yläkulmasta. Yliopiston verkossa toimiessa palvelu tunnistaa käyttäjän usein ilman kirjautumistietojen syöttämistä. Kirjautumisen jälkeen pitää sivu ainakin vielä toistaiseksi päivittää, jotta lopullinen kirjautuminen tapahtuu.

Ja osoitehan oli education.microsoft.com!