OneNoten matematiikkaominaisuuksista apua opetukseen

Monia matemaattisia merkkejä ja ominaisuuksia ei löydy tavanomaisesta näppäimistöstä. O365 OneNote mahdollistaa sen, ettei sinun enää tarvitse kuluttaa aikaasi merkkien hakemiseen: sovelluksen matematiikkaominaisuuksien avulla voit mm. käsinkirjoittaa ruudullesi halutun lausekkeen, jonka OneNote muuntaa fonttimuotoiseksi. OneNote myös osaa piirtää kirjoitettuja lausekkeita graafisesti ja avustaa sinua luomaan koordinaatistoja.

 

OneNote auttaa myös mm. laskemisessa, derivoinnissa ja integroinnissa. Repertuaari vaihtelee luonnollisesti yhtälöiden  mukaan. Mikäli sovellus tunnistaa merkkisi väärin, saat korjattua sen oikeaksi “Korjaa”-painikkeesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Apua voi piirtotyökaluista olla myös välivaiheiden selittämiseen, ne kun usein ovat hieman monisyisempiä kuin tämä esimerkki tässä… 🙂

 

 

 

OneNote on pilvipalvelu, aina mukana kulkeva O365-muistikirjasovellus. Se sopii omien muistiinpanojen keräämisen lisäksi myös esim. kurssialustaksi. OneNoten sekä siihen pohjautuvan Class Notebookin löydät Office 365 -vohvelivalikostasi. Aiemmat OneNote-vinkit Vinkkipankissa täällä ja täällä.

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *