Pysy kärryillä – tilaa Teamsin ilmoitukset sähköpostiisi

Tuletko jälkijunassa, kun tiimeissäsi tapahtuu? Tilaa viestit sähköpostiisi.

Keskustelujen tilaaminen sähköpostiin

Vasemmassa reunassa näet kaikki tiimit joihin kuulut, ja niiden alla tiimin kanavat. Kanavat ovat Timiin sisällä olevia näkymiä, huoneita, joissa on jokaisessa oma keskustelualueensa ja kanavalle lisätyt työkalut. Voit tilata kanavan keskustelualueen viestit kopioina sähköpostiisi seuraavasti:

  1. Kun viest hiiren kanavan nimen päälle näet nimen vieressä kolme pistettä. Klikkaa sitä.
  2. Esiin avautuu valikko, jossa teksti “Seuraa tätä kanavaa”.
  3. Näin kaikki kanavan keskustelualueelle laitetut viestit lähetetään myös sähköpostiisi. Jos haluat keskeyttää tilaamisen, samasta kohdasta voit lopettaa kanavan seuraamisen.

 

Ilmoitusten ja herätteiden tilaaminen sähköpostiin

Käyttäessäsi O365:n tiimityöalusta Teamsia sovellus nostaa sinulle usein bannereina ilmoituksia tiimiesi toiminnasta, kuten uusista keskusteluviesteistä tai siitä, kun sinut mainitaan (tagataan) jossakin yhteydessä. Halutessasi voit ohjata ilmoitukset myös sähköpostiisi. Tällöin saat tiedon tiimiesi uudesta toiminnasta silloinkin, kun et käytä sovellusta. Ja toisinpäin – mikäli postia taas tulee mielestäsi liikaa, voit vastaavasti napauttaa sähköposti-ilmoitukset pois päältä.

Asetuksiasi pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan, kun siirryt Teamsiin ja klikkaat henkilökuvakettasi oikeassa yläkulmassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microsoft Teams on Office 365 -pakettiin kuuluva ryhmätyöalusta. Tampereen korkeakouluyhteisössä se on osa TUNI Groups -tiimityöskentely-ympäristöä. Lisätietoa sovelluksesta ja ohjeita sen käyttöön löytyy täältä.

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *