Skypen kysymysosiosta apua viestitulvaan

Skype for business -palvelusta löydät monia työkaluja verkkokokouksiin. Yksi harvemmin käytetty on moderoitava Kysymysosio (Q & A) -työkalu, jolla saat verkkokokoukseesi Kysymys-vastauspalstan. Usein osallistujat esittävät kysymyksiä Chat-ikkunaan, mutta joskus jatkuva viestivirta voi häiritä itse esityksen seuraamista. Myös kysymysten poimiminen muiden viestien joukosta voi olla työlästä. Kysymysosion avulla kysymykset tulevat vain esittäjän nähtäväksi, ja vasta kun niihin on vastattu, ne näkyvät kaikille osallistujille.

Kokouksen esittäjä voi lisätä Kysymysosion kokoukseen Esitä – Lisää -kohdasta:

    

 

Palstan avulla osallistujat voivat esittää kysymyksiä kokouksen esittäjälle. Kysymys ja vastaa -painike, näkyvät vain esittäjälle. Kun esittäjä on vastannut, kysymys ja vastaus tulevat näkyviin kaikille.

Jos samanaikaisesti näytetään esim. PowerPoint-esitystä, näkyy se ja kysymysosio (Q & A) ruudun alareunassa erillisinä välilehtinä.

Kysymysosio on kätevä toiminto kokouksissa, joissa esittäjiä/järjestäjiä on useampi. Toinen voi esittää rauhassa sillä aikaa, kun toinen järjestäjä seuraa kysymysosiota ja vastailee osallistujien kysymyksiin.

 

 

 

 

Kun kysymysosio on lisätty kokoukseen Chat-ikkuna poistuu käytöstä kysymysosuuden ajaksi.Kun esittäjä lopettaa kysymysosion, ehdotetaan automaattisesti chat-ikkunan käynnistämistä. Kysymys-vastauspalsta jää talteen kokoukseen, vaikka se suljettaisiinkin. (Esitä -Hallitse sisältöä) .

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *