Sovi tapaamisajat helposti Doodlella

Doodle on selaimessa toimiva työkalu, jonka avulla sovit tapahtuma- tai tapaamisajat kätevästi. Doodlen avulla luot kyselyitä mahdollisista ajankohdista, joista vastaajat merkitsevät itselleen sopivat vaihtoehdot. Käyttökohteita voivat olla esim. kokous- ja opiskelijatapaamiset (kuten ohjausaikojen sopiminen) sekä erilaiset kurssin tapahtumat.

Doodle löytyy osoitteesta https://doodle.com/fi/. Palvelu on ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä kyselyn tekijältä tai vastaajalta.

 

 

 

 

DOODLE-KYSELYN LUOMINEN

1. Luo Doodle-kysely etusivun painikkeesta.

 

 

 

2. Täytä aihe, paikka ja viesti (valinnainen). Klikkaa “Jatka”.

 

 

 

 

 

 

3. Seuraavassa näkymässä pääset päättämään ajat, joiden joukosta vastaajat valitsevat itselleen sopivimmat vaihtoehdot. Voit määrittää pelkän päivämäärän tai myös tarkemmat ajankohdat. Mahdollisuus muokata tarkempia aikoja aukeaa, kun klikkaa päivämäärää. Lisää sopivat vaihtoehdot päivämäärittäin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Halutessasi voit “Asetukset”-painikkeen takaa säätää seuraavia ominaisuuksia:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Kun olet valmis, valitse “Jatka”. Avautuvalla sivulla jätä yhteystietosi vastaajille. Sähköpostiisi lähetetään tämän perusteella linkki kyselyn hallinnointiin, joten on tärkeää kirjoittaa tiedot oikein!

 

 

 

 

 

 

5. Valmis! Lähetä linkki halutuille henkilöille joko kopioimalla se manuaalisesti tai sähköpostin kautta. “Sähköposti”-polun kautta voit lisätä ensimmäiseen laatikkoon vastaanottajien sähköpostit. Myös viestikentän saa avattua.

 

 

 

 

Sähköpostistasi löydät linkin kyselyn hallinnointiin. Kun palaat myöhemmin linkkiisi, näet vastanneet ja heille sopivat ajankohdat. “Peru päivitysten tilaus” -painiketta painamalla et saa enää sähköpostipäivitystä jokaisesta vastanneesta.

“Lisää”-painikkeen kautta pääset mm. poistamaan kyselyn tai sen osallistujat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOPIMISIIN!

 

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *