Yhteinen työskentely skype-kokouksessa

Skype-kokouksessa käsiteltävä asia vaati ideointia kokoukseen osallistujilta, joten tarvittiin alusta, johon kaikki pystyivät kokouksen lomassa kirjoittaa asioita toisten nähtäväksi. Muistiinpanoja ja yhteistä työskentelyä tehtiin kahdella tavalla: Käsiteltävää asiaa hahmoteltiin tyhjälle taululle ja valmiin powerpoint-esityksen dioja täydentäen.

1. Tyhjä muistio:

Esitä-painikkeesta Lisää-kohdan takaa voi valita kokouksessa esille luonnoslehtiön. Luonnoslehtiöön voidaan listätä tekstiä, mutta myös piirtää käyttäen erilaisia muistion piirustustyökaluja.

      

Muistion saa tallennettua kokouksen jälkeen ja siten jaettua osallistujille. (Esitä – Hallitse sisältöä -kohta)

 

2. Valmiin esityksen täydentäminen huomautustyökalujen avulla

Jos halutaan hahmotella asioita valmiin esityksen päälle, se onnistuu huomautustyökaluilla. Pohjaesitykseen on voitu hahmotella kysymyksiä tai vaikka taulukko, jota täydennetään. Esimerkkinä oleessa kokouksessa esillä oli nelikenttä, jonka päälle osallistujat kirjoittivat asioita. Huomautustyökalut saa esille esityksen oikeasta yläkulmasta. Kokouksen omistajan on pitänyt sallia kokoushuoneen asetuksista huomautustyökalujen käyttö kaikille osallistujille.

Huomautusten lisääminen esitykseen ei muuta varsinaista tiedostoa. Voit kuitenkin tallentaa halutessasi huomaukset sisältävän uuden kopion.

Lisää ohjeita löytyy Microsoftin sivuilta

 

 

Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *